Gootsteen ontstoppen in Delft

Hoort u borrelende geluiden wanneer er kraanwater de gootsteenafvoer in stroomt? Of loopt het water lastig weg de laatste tijd? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met een verstopping. Hoe langer u wacht, hoe hardnekkiger het vuil zich ophoopt. Het is daarom verstandig om meteen de koe bij de horens te vatten en aan de slag te gaan. In veel gevallen is het gootsteen ontstoppen dan vlug klaar!

Zelf de gootsteen ontstoppen: enkele tips

Veel verstoppingen zijn zelf relatief eenvoudig te verhelpen. Hiervoor kunt u verschillende dingen proberen. U kunt bijvoorbeeld de sifon losschroeven, en deze schoonmaken. Het is verstandig om er een emmer onder te zetten, omdat er gegarandeerd veel vuil loskomt. Ook kunt u een kopje soda in de gootsteen gieten, gevolgd door een flinke scheut heet azijn. Spoel dit na met kokend water, en herhaal de procedure eventueel. Heeft ook dit geen effect? Probeer dan met een ontstoppingsveer de problemen te verhelpen.

Hulp door een vakman bij verstopping in Delft

Hebben uw acties niet geholpen? Laat dan een professional uw gootsteen in de badkamer of keuken ontstoppen. In de regio Delft kunt u hiervoor bij ons terecht. Wij beschikken niet alleen over ruime ervaring, maar ook over de beste materialen en technieken. Hoe hardnekkig de verstopping ook is: wij zorgen gegarandeerd voor een snelle oplossing. Voor gootsteen ontstoppen bent u bij ons altijd aan het juiste adres!