Ervaren installateur in Delft

Naast het echte loodgieterswerk kunt u in de regio Delft bij ons terecht voor vele andere werkzaamheden. Wij zijn een ervaren installateur, die voor u klaarstaat bij problemen. Heeft u bijvoorbeeld last van een verstopping? Dan ontstoppen onze vakmannen voor u! Ook op het gebied van sanitair kunt u altijd bij ons aankloppen. Bij ons heeft u ruime keuze in sanitair. Laat u adviseren, er is meer mogelijk met uw badkamer dan u wellicht denkt. We denken met plezier met u mee.

Werkzaamheden van uw installateur

Waarvoor kunt u zoal bij onze experts terecht? U kunt ons onder andere inschakelen voor uw:

  • Gas en water
  • Sanitair
  • Dak- en zinkwerkzaamheden
  • Hemelwaterafvoer
  • Riolering

Heeft u een klus op een ander gebied? Neem dan gerust eens contact met ons op. In veel gevallen kunnen we u ook dan van dienst zijn!

Schakel ons in

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is in uw situatie? Of wilt u weten welke tarieven wij hanteren? Neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn uw allround installatiebedrijf, onder andere werkzaam in Delft en omstreken. Of vraag vandaag nog een offerte aan. Wij komen dan bij u langs om uw situatie te bekijken en uw wensen en budget te bespreken. Aan de hand daarvan maken wij voor u een prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan maken we een afspraak om te starten met de werkzaamheden. Als ervaren installateur kunt u altijd op ons rekenen!