Gaslekkage in Delft?

Ruikt u een gaslucht in huis, terwijl u niet net het fornuis heeft aangezet? Dan is dat eigenlijk altijd een slecht teken: het wijst op een gaslek. Dat kan ontzettend gevaarlijk zijn! Daarom is het belangrijk om bij een vermoeden van gaslekkage meteen actie te ondernemen. Is het probleem zeer urgent? Dan raden wij u aan om het alarmnummer 112 te bellen. In alle andere gevallen kunt u in de regio Delft altijd bij ons terecht. Werken met gas vereist ervaring en expertise. Bij onze vakmannen zit u dan gegarandeerd goed!

Snelle spoedservice

U kunt, zonder het te weten, al een hele tijd te maken hebben met een gaslek in huis. Naar schatting honderdduizenden woningen kampen hier namelijk mee. Woont u in een wat ouder huis, en kunt u zich niet meer herinneren wanneer er voor het laatst naar de gasleidingen is omgekeken? Dan raden we u aan om eens een specialist naar de leidingen te laten kijken.

Heeft u een concreet vermoeden een gaslek te hebben? Schakel dan onze spoedservice in. Wij zijn voor dergelijke dringende situaties namelijk goed bereikbaar. Wanneer u ons belt op het nummer 070 - 207 50 57 komen we zo snel we kunnen bij u langs. We gaan op zoek naar de bron van de gaslekkage en zorgen voor onmiddellijk herstel. In Delft en omstreken zetten onze loodgieters uw veiligheid altijd voorop!