Toilet plaatsen in Delft

Wilt u eens iets anders dan anders, en wilt u een designtoilet aanschaffen? Loopt uw wc door, en zoekt u een loodgieter die dit vlug voor u kan verhelpen? Voor al uw klussen op toilet gebied kunt u in de regio Delft bij ons terecht. Van montage tot onderhoud, en van renovatie en reparatie tot vervanging: onze kundige loodgieters staan voor u klaar.

Urinoir of hangend toilet plaatsen?

U zult er waarschijnlijk niet al te vaak bij stilstaan, maar op het gebied van wc’s is vandaag de dag bijna alles mogelijk. Dat begint al met de keuze voor het type toilet. Wilt u een staand of hangend toilet plaatsen? En, als u daarvoor genoeg ruimte heeft, wilt u er dan misschien nog een urinoir bij? Dit is een hygiënische en waterbesparende keuze. Hoe moet de spoelknop worden weggewerkt? En moet het toilet van een vlak- of diepspoel worden voorzien? U merkt het al: er zijn heel wat vragen die moeten worden beantwoord bij de keuze van een nieuwe wc. Kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan denken onze medewerkers graag met u mee!

Uw specialist in toilet renovatie en reparatie

Wilt u uw wc pot vervangen? Bent u het verouderde tegelwerk in het toilet zat? Of kampt u met wc lekkage? Ook voor renovatie en reparatie kunt u met een gerust hart bij ons aankloppen. We helpen u namelijk graag! Wanneer u ons wilt inschakelen, kunt u dat altijd doen door ons contactformulier in te vullen, dan hoort u vlug van ons. Kampt u met een dringende klus, bijvoorbeeld een lek of verstopte afvoer? Bel ons dan 24/7 op het nummer 070 - 207 50 57. In Delft en omgeving zijn onze specialisten u met plezier van dienst!