Toilet lekkage in Delft?

Een toilet verwerkt dagelijks vele liters water. Omdat het zo intensief wordt gebruikt, is het ook niet verwonderlijk dat er weleens een lekkage kan optreden. Om de overlast en schade zo beperkt mogelijk te houden, is het wel zaak om zo vlug mogelijk voor een oplossing te zorgen. Uw toilet lekt? In Delft en omstreken kunt u dan altijd een beroep doen op onze expertise. Onze medewerkers beschikken allemaal voor ruime ervaring op het gebied van toilet lekkage. We zijn u met plezier van dienst!

Soorten lekkage aan uw toilet

Het kan zo zijn dat de stortbak van uw wc lekt. Dit kan diverse redenen hebben. Misschien moet de vlotter bijvoorbeeld vervangen worden. Een handige klusser kan daar vaak zelf voor zorgen. Het lek kan zich ook in de afvoer bevinden. In dat geval moet de gehele wc pot worden verwijderd. Dat is een tijdsintensieve klus, die u het best aan een professional kunt overlaten. Onze loodgieters kunt u hiervoor met een gerust hart inschakelen.

We staan dag en nacht klaar wanneer uw wc lekt

Een toilet lekkage moet liever gisteren dan vandaag verholpen worden. Op het nummer 070 - 207 50 57 kunt u ons dan ook gemakkelijk bereiken. We komen vervolgens zo vlug we kunnen naar u toe om u te helpen. In de regio Delft kunt u altijd op ons rekenen!