Lekkage in Delft?

Een lekkage kan op bijna elke plek in uw woning onstaan. Een huis bestaat uit een netwerk van verschillende gasleidingen, waterleidingen en afvoerleidingen. Waar sprake is van leidingen, kan lekkage ontstaan. Vaak merkt u dat niet gelijk op, maar vaak is na enige tijd schade te bemerken. Een lek in een waterleiding kan zich uiten in de vorm van natte plekken op verschillende plekken in huis en zelfs als zichtbare schimmelvorming.

Het is van groot belang dat u een lek in een vroeg stadium herkent. Bij het eerste vermoeden schakelt u hulp in voor het verhelpen van de lekkage. Wacht niet te lang met het vragen van professionele hulp bij het verhelpen van de lekkage. Lang wachten kan nieuwe/extra schade doen ontstaan. Wanneer u in Delft en omgeving een lekkage ondervindt, staat ZEO Loodgieters & Installatiebedrijf klaar voor een vakkundige reparatie.

Herkennen van een lekkage

Verschillende signalen zijn zichtbaar, afhankelijk van het soort leiding waarin de lekkage plaatsvindt. Als u snel reageert, kan de schade meestal nog beperkt blijven. Wanneer u te lang wacht, kan het echter kostbare gevolgen hebben door grotere schade aan uw woning.

Een lekkage van klein formaat in een waterleiding uit zich na enige tijd in de vorm van vochtige muren, dampige plafonds of kleine plasjes water. Een rioollekkage kan zowel te herkennen zijn aan plafondschade op de verdieping onder uw badkamer en aan een onaangename geur die permanent lijkt te blijven hangen. Een lekkage in een gasleiding merkt u al snel op door de typerende gasgeur, vergelijkbaar met de geur van knoflook. Snel actie ondernemen is extreem belangrijk.

Lekkage verhelpen in Delft

Daarom is het bij een vermoeden van een lekkage belangrijk snel contact op te nemen met ZEO Loodgieters & Installatiebedrijf. Op basis van de aard en lokatie van de gevonden lekkage adviseren we u ter plekke aangaande de oplossing ervan. Op deze manier voorkomen we verdere schade aan uw woning door de lekkage.

Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring in Delft en omgeving met het herkennen en herstellen van lekkages. Met hun ervaring zijn ze in staat om problemen in de montage te duiden, als ook het vinden van zwakke pekken in de leidingen. Zodra de oorzaak van de lekkage bekend is, kunnen onze loodgieters het probleem in korte tijd en professioneel herstellen.

Wanneer er haast bij is, kunt u ook een beroep op ons doen. We zijn 24/7 bereikbaar in Delft en omgeving. Ongeacht dag of tijd kunt u contact met ons opnemen, wacht daarom niet te lang met het inschakelen van hulp. Bel met 070 - 207 50 57 voor een ervaren vakman die uw lekkage kan oplossen.