Leidingwerk aanleggen in Delft

Bijna alle installaties in uw woning zijn aangesloten op leidingen. Of het nu gaat om afvoer-, gas- of waterleiding: wij zijn dé specialist voor leidingwerk aanleggen, onderhouden en verleggen en repareren en wij werken ook in de regio Delft. We staan met plezier voor u klaar!

Buitenkraan of afvoer aanleggen?

Onze ervaren vakmannen weten hoe belangrijk het is dat de juiste leidingen worden gebruikt en dat er wordt gekozen voor de juiste manier van monteren. Leidingen worden immers netjes weggewerkt, het is lastig om dan nog aanpassingen te doen. Wilt u een buitenkraan aanleggen, of wilt u leidingwerk laten verleggen? Zowel voor montage als verleggen kunt u een beroep doen op onze loodgieters. Wanneer u contact met ons opneemt, komen we eerst bij u langs om de situatie nauwkeurig te inspecteren. Aan de hand daarvan stellen we een plan van aanpak op. Zo is helemaal duidelijk wat wij voor u uitvoeren en wat u kunt verwachten!

Schakel ons in bij problemen met uw leidingwerk

De meest voorkomende problemen met leidingwerk zijn verstoppingen en lekkages. Een leiding kan verstopt raken door bijvoorbeeld haren of etensresten. Afvoerleidingen slibben ook vaak dicht door zeepresten of tandpasta. Lekkages ontstaan in de meeste gevallen door een verkeerde montage. Gelukkig hebben onze medewerkers veel ervaring met het dichten van dergelijke lekken. Met onze snelle service bent u bovendien altijd verzekerd van vlugge hulp. Van waterleiding aanleggen tot afvoer repareren: in Delft en omstreken kunt u altijd op uw leidingwerkspecialist rekenen!